miercuri, 22 august 2012

MACHIAJ MINERAL e.l.f

Bună, fetelor!

Machiajul mineral este un tip de machiaj recomandat deoarece are numai efecte benefice asupra pielii: este potrivit tenului sensibil, nu încarcă , fiind perfect pentru zilele toride de vară, conţine minerale care împrospătează pielea şi oferă protecţie solară.


 Gama e.l.f Mineral reprezintă pentru noi o alternativă ieftină şi de calitate a produselor minerale din magazine.


Colecţia noastră este formată din următoarele produse:
  1.  Fond de ten mineral, nuanţa Light
  2.  Mineral Booster, nuanţa Sheer
  3.  Mineral Blemish Powder, nuanţa Clear
  4.  Rujuri minerale, nuanţele Cool Coral şi Bare Brown
  5.  Mineral Eyeliner, nuanţa Black

Vom face un scurt review pentru fiecare produs în parte. :)
  • Fondul de ten este foarte bun, nu încarcă, acoperă destul de bine, dar este recomandată folosirea unui corector pentru problemele tenului care sunt foarte evidente, este benefic tenului sensibil sau al celui cu probleme datorită mineralelor de zinc, magneziu şi a uleiului de ceai verde. Noi aplicăm acest fond de ten cu ajutorul unei pensule kabuki: punem puţin produs în capacul ambalajului de fond de ten, amestecăm cu pensula, scuturăm excesul şi aplicăm pudra pe faţă.
  • Pudra Mineral Booster ni s-a părut cea mai bună pentru matifierea tenului gras, dar şi pentru aspectul de piele fină şi sănătoasă pe care îl conferă.
  • Pudra Mineral Blemish este bună, dar nu miraculoasă în prevenirea acneei. Noi o folosim pe zonele afectate înainte de aplicarea corectorului. 
  • Rujurile sunt hidratante şi nu încarcă buzele.
  • Creionul dermatograf este pigmentat, are o consistenţă moale şi nu se întinde. Noi îl fixăm cu ajutorul unui fard negru pentru o rezistentă mai îndelungată. 


Am fotografiat şi ingredientele produselor pentru ten.





 Voi ce părere aveţi despre machiajul mineral? Aţi folosit şi alte branduri care v-au plăcut?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu