luni, 11 februarie 2013

Haul: e.l.f. Goodies

Bună, fetelor!

Săptămâna trecută cei de e.l.f. au avut ca promoție o reducere de 25% din gama essential, 30% din gama studio și 35% din gama mineral. Cum să rezistăm unei asemenea promoții, mai ales că ne doream mult să testăm câteva produse noi?!

 


Creion pentru ochi Mineral Eye Liner (costă 22 lei)- este un creion foarte bun. Se aplică cu ușurință, culoarea este intensă și rezistă un timp îndelungat. Fiind un creion retractabil, nu necesită ascuțire, ceea ce ne place. Este perfect pentru conturarea ochilor deoarece vârful permite trasarea liniei cu precizie, iar datorită faptului că mina este moale, nu trebuie insistat. Pentru un aspect mai natural ne place să îl aplicăm pe linia interioară a genelor pleoapei superioare. Făcând parte din gama mineral, nu conține ingrediente periculoase, deci este perfect! Toate aceste calități ale produsului ne-au determinat să trecem acest creion pe lista produselor favorite.

 


Șervețele absorbante pentru față Shine Eraser - sunt soluția rapidă și perfectă pentru a îndepărta sebumul de pe față. Fiecare pachet costă 9 lei.

Am vrut foarte mult să încercăm noile produse din gama Baked, de aceea am ales un bronzer și două blush-uri.

 

Baked Bronzer - nuanța Los Cabos. Este un bronzer cu aspect natural, nu are sclipici în compoziție și se aplică foarte ușor, parcă se topește pe piele. Costă 22 lei.

 




Baked Blush - nuanța Passion Pink. Costă 22 lei.



Baked Blush - nuanța Rich Rose. Costă 22 lei.


Cele două blush-uri au o culoare foarte frumoasă, sunt pigmentate, se aplică ușor și oferă tenului un aspect natural. Ne plac, ne plac, ne plac!!! :)
Vom reveni curând cu review-uri amănunțite și cu swatch-uri.

Aveți grijă de voi! xo xo xo

4 comentarii:

  1. buna dragelor.. :)
    v-am acordat un Liebster award :D
    http://cherryqueendee.blogspot.ro/2013/02/liebster-award.html#more
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru nominalizare!!! Nu ne asteptam. Este o surpriza placuta. xo Pupici!

      Ștergere
  2. Cat de frumoase sunt blush-urile!!! Sunt superbe! Deci clar vreau si eu nuantele astea :P

    Sa le folositi cu placere!! :)

    RăspundețiȘtergere