luni, 18 martie 2013

Tip of the day: Sfatul zilei

Bună, fetelor!

Suntem tot mai grăbiți, stăm mult timp la serviciu, de aceea de multe ori apelăm la un meniu alcătuit din mâncare nesănătoasă. Din acest tip de mâncare organismul ia numai grăsimi, carbohidrați și multe calorii. Pentru o bună funcționare, organismul are nevoie zilnic de vitamine, iar dacă acestea lipsesc din alimentația noastră multe afecțiuni își pot face apariția.

Este foarte important să avem o alimentație cât mai sănătoasă astfel încât organismul să preia vitaminele din alimente. Se știe că fructele și legumele conțin vitamine benefice organismului. Noi încercăm să consumăm zilnic fructe și legume (mere, portocale, banane, castraveți, roșii, morcovi, brocolii, vinete, mazăre, salată, etc.). Acestea nu conțin toate vitaminele, de aceea o modalitate rapidă și sănătoasă sunt multivitaminele. Ele au rolul de a completa aportul de vitamine necesar organismului, dar și să suplimenteze lipsa vitaminelor. Noi ne achiziționăm multivitaminele de la Plafar, dar și de pe site-ul iHerb.
De când luăm zilnic multivitamine am observat o îmbunătățire a aspectului pielii, părul este mai sănătos, iar organismul este mai puternic și avem mai multă energie.

Să aveți o zi minunată și aveți grijă de voi! xo xo xo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu