vineri, 12 iulie 2013

Tip of the day: Soft Lips

Salutare, dragele mele!

Fiind vară, soarele strălucește cu putere și ne poate afecta pielea dacă nu o protejăm și nu o hidratăm corespunzător. Cred că vi se întâmplă și vouă să vă simțiți uneori buzele uscate. În această situație umezirea acestora nu reprezintă soluția ideală deoarece vor deveni și mai uscate și deshidratate.
Astăzi doresc să vă recomand un ritual de îngrijire a buzelor ce este potrivit rutinei de seară.



Primul pas este EXFOLIEREA. Da, și buzele trebuie exfoliate pentru a îndepărta celulele moarte de pe suprafața acestora. Procesul de exfoliere poate fi făcut cu periuța de dinți, având grijă să nu insistați prea mult pentru a nu vă agresa pielea. Mie personal îmi place să folosesc un produs dulce....dulce... și anume scrubul pe bază de zahăr Mint Julips de la Lush.


Exfoliantul vine într-un borcănaș tare drăguț și, deși poate vi se pare mic, vă promit că o să vă țină foarte mult timp. Își merită fiecare bănuț deoarece este un produs vegan, nu dăunează organismului...apropo, v-ați gândit câte produse toxice consumăm noi fetele deoarece aplicăm rujuri, glosuri și balsamuri de buze care conțin substanțe ce nu ne fac tocmai bine? Well... acest produs este "prietenos" cu organismul deoarece este făcut din zahăr, mentă și uleiuri naturale menite a hidrata buzele.


Arată delicios, nu-i așa? Puteți să îl și gustați, nu vă va face rău.

Pasul doi: HIDRATAREA.
Aici am trei variante: Balsamul Ultrabalm de la Lush, Himalaya Herbals și Madre Bees. Toate trei sunt minunate!



Ultrabalm nu este destinat doar buzelor, ci și zonelor cu piele uscată cum ar fi genunchii, coatele, călcâiele. Conține doar trei ingrediente: ulei de jojoba, ceară de Candelilla ce este secretată de arbustul Euphorbia Cerifera și care ajută pielea să rețină umezeala, ultimul ingredient fiind ceara de trandafir ce are proprietatea de a hidrata.
 Un mic truc: dacă doriți o piele strălucitoare, puteți aplica acest balsam deoarece oferă o strălucire naturală fără a lăsa pielea lipicioasă. Dă foarte frumos pe o piele bronzată! ;)


Celelalte două balsamuri preferate sunt:
Himalaya Herbal Nourishing Lip Balm - hidratează și miroase foarte bine
Madre Bees ( primit cadou de pe iHerb) -este un produs organic, are aromă de rodie, conține ulei de măsline extra virgin, ceară de albine, arome naturale, ulei de floarea soarelui, vitamina E și ulei de rodie.  Miroase delicios și hidratează foarte bine! Feels so buttery!!!
Ambele balsamuri sunt incolore, deci nu vor păta lenjeria de pat. Nu conțin SPF, de aceea eu le folosesc seara, așa cum v-am spus și în introducere. Pentru zi vă recomand să folosiți produse ce protejează pielea de razele soarelui.


Dacă aveți ocazia să încercați aceste produse, vi le recomand deoarece fac o treabă excelentă!!


4 comentarii:

  1. chiar delicios acel produs Lush !

    RăspundețiȘtergere
  2. De mult ma tot gandesc sa imi iau un lip-scrub Lush, dar pe cel roz...Te invit pe la mine poate te si abonezi : http://btl-allysa.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere