marți, 20 mai 2014

Review: Trusa Profesională de Farduri cu 88 nuanțe




     Machiajul ne ajută să ne accentuăm trăsăturile și să ne simțim mai frumoase, dând un stop de strălucire și farmec chipului. Se știe că încă din cele mai vechi timpuri femeile au fost pasionate de machiaj, iar produsele folosite au evoluat o dată cu trecerea timpului. 
Primele produse cosmetice au fost descoperite în Egipt și datează din anul 4000 î.H. Am rămas impresionată de inventivitatea egiptenilor în materie de machiaj, de la pudra de cretă albă la pulberea de aur și argint utilizate pentru înfrumusețarea chipului. 
Mii de ani produsele cosmetice au fost folosite doar la curțile regale sau de către oamenii bogați. De-abia în secolul al XVII-lea produsele pentru frumusețe au devenit accesibile tuturor categoriilor sociale. Ar trebui să ne simțim norocoase că ne-am născut într-o perioadă în care avem la dispoziție o gamă largă de produse, multe dintre ele accesibile pentru orice buzunar. ^◡^
Pentru machiajul ochilor ne dorim farduri care să fie pigmentate și care să ne pună în evidență privirea. De curând am descoperit o paletă de farduri care îmi place foarte mult! Este vorba despre Trusa Profesională de Farduri cu 88 nuanțe P05



De ce îmi place această paletă de farduri?
  • această trusă conține 88 de farduri în nuanțe minunate, perfecte pentru obținerea unui machiaj natural sau chiar pentru un machiaj smokey eyes
  • culorile sunt foarte pigmentate
  • fardurile au o textură fină, ca de mătase
  • se întind foarte bine pe piele
  • unele nuanțe sunt metalice, iar altele conțin particule strălucitoare
  • chiar dacă unele culori sunt ușor prăfoase, am observat că la aplicare nu cad de pe pleoape
  • fardurile sunt rezistente, persistând pe pleoape toată ziua
  • această paletă oferă posibilitatea obținerii unui machiaj potrivit pentru fiecare sezon. Deja îmi și imaginez cât de bine vor arăta nuanțele aurii pe timpul verii, când voi fi mai bronzată. 
  • trusa este prevăzută cu o oglindă și două aplicatoare pentru fard
  • ambalajul este unul de calitate
  • pe site-ul produsecosmetice.ro puteți găsiți paleta la ofertă, prețul fiind redus de la 112 lei la 66,9 lei (click aici pentru mai multe detalii)


Mă bucur foarte mult că această paletă face parte din colecția mea de produse cosmetice. Chiar și celelalte farduri au primit-o cu brațele deschise și se mândresc tare mult cu noua lor surioară. 

Iată swatch-urile culorilor:






Culorile paletei ne oferă posibilitatea să creem machiaje jucăușe, feminine, seducătoare sau machiaje pentru o privire plină de mister. Cu siguranță, cu ajutorul culorilor, machiajul va fi unul frumos, intens, care ne va ajuta să ne accentuăm  frumusețea ochilor și de asemenea să ieșim în evidență. (✿◠‿◠)

Sunt încă începătoare în ceea ce privește aplicarea machiajului. Acum, că dispun de un material de bună calitate, îmi mai rămâne doar să exersez mai mult. :)


Voi ce nuanțe preferați pentru machiajul ochilor?
Ce părere aveți despre această paletă?

Vă îmbrățișez cu mult drag!
xo xo xo

4 comentarii:

  1. Imi place mult paleta asta, si desi culorile sunt cam din aceeasi gama, pentru machiaje naturale cred ca e optima.
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o paletă minunată, iar culorile sunt perfecte pentru a scoate în evidență privirea indiferent de culoarea ochilor. De asemenea poate fi folosită pentru a realiza machiaje pentru școală, serviciu sau pentru petreceri. Îmi place mult!
      Mulțumesc pentru comentariu! Te pup! ❤

      Ștergere
  2. This looks like a great palette. I like how there's so many beautiful shades that you can recreate any eye look :)
    xoxo
    ßerry ♥ Stylish  

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you for your comment, Sierra!
      I like this eyeshadows palette because the colors are pigmented, beautiful and there's so many different color combinations. It can be used for every day wear and vamped up for an evening out. Hugs!

      Ștergere