miercuri, 11 iunie 2014

Summer Beauty Tips: Sfaturi de frumusețe pentru vară





Iată câteva trucuri pentru a cuceri vara cu o piele frumoasă și catifelată!


It's time to conquer the summer with your beautiful and soft skin!




  • Vara obișnuim ca seara să sărim peste ora la care mergem de obicei la somn, iar dimineața ne trezim cu ochii umflați. Pentru a combate această problemă, puneți la frigider două felii de cartof pe care le așezați pe zona ochilor. Aaaa... revigorant!

We all know that summer means long nights. To de-puff those eyes which we might have in the morning, refrigerate a sliced potato and lay the cool slices on your eyes to get them looking fresh after a long night.


  • Pentru a revitaliza pielea după o zi de stat la soare, folosiți un scub pe bază de roșii. Pentru a obține acest scrub aveți nevoie de 2 căni de zahăr, o roșie mare tăiată mărunt și câteva linguri de ulei (puteți folosi orice ulei doriți, eu prefer să folosesc ulei de măsline sau de nucă de cocos). Se amestecă cele trei ingrediente și... gata, pielea va deveni mai luminoasă și mai frumoasă. Scrubul se păstrează la frigider.

Tomatoes naturally cool down the skin and they are perfect to renew the skin after a harsh day in the sun. To make a tomato sugar scrub you will need two cups of granulated sugar, a small chopped tomato  and a few tablespoons of oil (I like to use olive oil or coconut oil).  Stir all the ingredients in a bowl, keep the scrub placed in a fridge. 



  • Pentru a combate iritația cauzată de lama de ras, aspirina este aliatul perfect pentru această cauză. Zdrobiți două aspirine și amestecați-le cu apă și miere. Acest amestec miraculos ne scapă de firele de păr crescute pe sub piele și de iritații.


To get rid of bikini bumps quickly use an aspirin mask. Mix the crushed aspirin pills with honey and water to get rid of ingrown hairs and redness. 
 


Sper că veți găsi această postare utilă! Vă mulțumesc pentru vizită și vă doresc o zi frumoasă!

Hope you will find this post useful! Thank you for your visit and have a great day!

xo xo xo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu